UA-118352680-1

Whitezine > Realtimes voor PWC

In het voorjaar van 2004 mocht ik met een senior partner van PWC op bezoek bij Philips, KPN, Dirk van den Broek en Jan Baan. De gesprekken gingen over bedrijfsvoering en de invloed van IT.

Nederlandse ondernemers zijn nuchter. Ze weten best dat ICT bijdraagt aan betere bedrijfsvoering, maar laten zich niet meesleuren met steeds weer nieuwe hypes. Vandaar dat we benieuwd waren naar hun visie op realtime data en de intelligent enterprise.

Het resulteerde in een rapportage die we in de vorm van een bijlage bij het zakenblad Management Team deelden met de doelgroep. Geen whitepaper maar een whitezine! Aangeboden door de TICE-groep van PWC: Technology Information Communications & Entertainment. Qua design hadden we een betere klus kunnen leveren, maar de content was top. De partner was het hele najaar op tournee om presentaties te geven.

Van 2005 tot-en-met 2009 heb ik daarna alle interviews gedaan voor de jaarlijkse Media & Entertainment Outlook van PWC. Gepubliceerd in een Engelstalige versie.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × een =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.