UA-118352680-1

Mr Dell. Lee Dell…

De grap zit nog in de nieuwe Lidl-commercial voor kerst, maar ze durfden het originele Bond-script niet te volgen en kozen ervoor een corporale Beau af te beelden. Met zijn jaargroep als gasten: diner voor kerstballen. Een gemiste kans. Misschien krijgen we Beau Bond dit voorjaar alsnog.

Deze commercials met bekende Nederlanders worden gemaakt door het bureau Joe Public. De broodcampagne met George Baker was grappig, een jaar geleden. Reclame om te lachen. Spitsvondig. Maar Gerard Joling die Bio bejubelt op muziek van zijn hitsingle Rio is een tikkeltje gemakzuchtig. Beau kan de campagne weer klasse geven. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.