UA-118352680-1

Sap is grap

Bij Van de Boom Sappen houdt men van grollen en grappen. Daar in het sapbouterbos rijmen ze der de hele dag op los. Dat leidt de aandacht af, want het zijn professionele aanlengers bij Van de Boom. Verdunners! Ja fijn, ze doen daar water bij de … (hi-hi) sappen. En vullen zo de schappen.

Het merk Van de Boom is nu een label van Riedel uit Ede. Dat is wel een verhaal apart. Van de Boom is ontwikkeld in 2016 door Beyond Brands. Kort nadat Riedel in 2017 vanuit FrieslandCampina verzelfstandigd werd, nam de investeringsmaatschappij ook Beyond Brands over om het management te kunnen benutten. Zo belandde Van de Boom in de stal van Riedel. Of andersom. Sla de trom. Riedel, Riedel, speel nog wat en pak je fiedel!

Van de Boom verkoopt sappen met 30% minder suiker. Nogal wiedel, want ze stoppen dertig procent water in de pakken. Ze verkopen echter ook siropen. Daar werkt dat trukje niet. Als je verdikt, kan je niet verdunnen. En dan staan er nog waters op het menu, met een scheutje sap voor de smaak.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.