UA-118352680-1

Voor later

Soms is een tekst gewoon goed. Aegon heeft een prachtig spotje laten maken over ouder worden. Dat in klare taal en met intrigerend beeld illustreert waarom je tijdig aan je oudedag moet denken. Later is eerder dan je dacht. Toupetje af!

Aegon_LaterOm niet alleen maar slechte teksten te bekritiseren vanaf deze zijlijn ook eens een voorbeeld van een tekst die soepel loopt.

Later, komt sneller dan je denkt.
Regel daarom nu al jouw geld voor later.
Bijvoorbeeld met Beheerd Beleggen van Aegon.
Vraag je adviseur naar de mogelijkheden Aegon Beheerd Beleggen
of kijk op Aegon.nl/beleggen…

Simpel maar duidelijk. Wellicht zou de tweede later een straks kunnen zijn, om al teveel herhaling te voorkomen. En er bestaan verschillende versies van Vraag je adviseur naar… dus het bureau (TWBA/Neboko) blijft veranderen terwijl de campagne loopt. De klant wou een extra verwijzing naar Aegon schijnbaar, want stel nou dat die verrekte adviseur iets anders adviseert.

Ook bij Zwitserleven hebben ze goed geluisterd, dus daar is het bureau (DFFRNT?) aan het werk gezet om een eigen variant te maken. De video spelen we later, maar eerst de tekst.

Leven in het nu.
Veel mensen vinden dat je daar heel gelukkig van wordt.
En eerlijk is eerlijk…
…dat is ook zo.
Maar, natuurlijk sta je ook stil bij later.
Want wat nu later is, is straks nu.
Het Zwitserleven Gevoel, 
dat gun je toch eigenlijk iedereen.

Laat het eens door je mond spoelen en proef de nasmaak van pompeus gebral. Misplaatst zelfvertrouwen. Teveel ijver. Bemoeienis van de klant. Kansloos geval. Eerlijk is eerlijk. Eigenlijk wel. Nu wel. Later ook.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.