UA-118352680-1

Gratis kennismaking met Amazon Prime

Amazon stofzuigert Nederlandse klanten op met een intro-aanbieding op Amazon Prime voor amper drie euro per maand (kliklink!)* en de eerste maand kennismaking voor niks. Deelnemers krijgen vervolgens gratis bezorging en toegang tot films, games en foto-opslag.

Stan & Ollie op Amazon PrimeBij films treffen we aan: alle Lord of the Rings, Harry Potters, Indiana Jones, Mission Impossibles en Matrixs. Maar ook recente releases.

Alleen voor Stan & Ollie of The Death of Stalin is inschrijving al de moeite waard…

Maar ook Fight Club, Pride & Prejudice, True Grit, No Country for Old Men. Er komt nu ook geleidelijk Nederlandse content bij, zoals Jiskefets Lullo Compleet!

De Amazon Prime app herkent ook Google Chromecast, Sony Playstation en en AppleTV.

Affiliates

Amazon betaalt een vergoeding aan publishers die nieuwe klanten aanbrengen, vandaar de affiliatelinks in dit artikel. De eerste kliklink leidt naar Amazon Prime, die levert één euro op. Een andere kliklink betaalt drie euro uit, maar dan moeten mensen zich aanmelden voor Prime Video in de UK. Daar hebben de Nederlanders bij Amazon de aanbieding nog niet op orde.

De totale detailhandelsomzet van Amazon is 380 miljard dollar wereldwijd, schatten we bij Zakenkrant. Dat is meer dan andere media noemen, maar dat komt omdat Amazon third party sales niet meetelt in zijn eigen cijfers. Wij tellen die afzet wel mee.

*Kliklinks zijn affiliate links op Zakenkrant. Aanvankelijk klikte ik door naar Amazon

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.