UA-118352680-1

Barbecueman

Remia zet al een paar jaar zijn eigen celebrity chef in om sausjes aan de man te brengen. Sjef Pouwermans, met kenmerkende baret en korte koksbroek. Smeuïge humor dipt lekker weg.

Neem even de tijd voor die reclamespotjes van Remia, want ze zitten vol fijne details. Het barbecue-seizoen is weer begonnen, dus onze Sjef blikt terug op menig houtskoolervaring. Hij roosterde op alles wat los en vast zat. Een oude gashaard, een winkelwagentje, een bloembak, een gereedschapskist, zelfs een draagbare barbecueman. En nu heeft hij zijn eigen steampunk-aanhangwagen met roterende roosters.

VuurspuwsjefDe serie loopt al sinds 2017. Onze favoriete televisiekok is een geesteskind van Diederick Koopal, Group for Brands en productiebedrijf Hazazah.

Pouwermans is een oermens, culinair rebel, tovenaar. Maar hij blijft bescheiden. “Ik ben eigenlijk een verhalenverteller met eten.”

Niet alleen de visuele vondsten en begeleidende teksten zijn sterk, maar ook de props op de achtergrond verdienen aandacht. Let op de Guevara-style posters in het restaurant. Tijd voor Sjef-merchandise Remia! Alhoewel: het zijn de laatste tijd vooral herhalingen van eerder gemaakte spotjes. Misschien is het momentum al voorbij.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/wp-includes/functions.php:5279) in /www/wp-content/plugins/wp-fastest-cache/inc/cache.php on line 384 Barbecueman » Zakenkrant UA-118352680-1

Barbecueman

Remia zet al een paar jaar zijn eigen celebrity chef in om sausjes aan de man te brengen. Sjef Pouwermans, met kenmerkende baret en korte koksbroek. Smeuïge humor dipt lekker weg.

Neem even de tijd voor die reclamespotjes van Remia, want ze zitten vol fijne details. Het barbecue-seizoen is weer begonnen, dus onze Sjef blikt terug op menig houtskoolervaring. Hij roosterde op alles wat los en vast zat. Een oude gashaard, een winkelwagentje, een bloembak, een gereedschapskist, zelfs een draagbare barbecueman. En nu heeft hij zijn eigen steampunk-aanhangwagen met roterende roosters.

VuurspuwsjefDe serie loopt al sinds 2017. Onze favoriete televisiekok is een geesteskind van Diederick Koopal, Group for Brands en productiebedrijf Hazazah.

Pouwermans is een oermens, culinair rebel, tovenaar. Maar hij blijft bescheiden. “Ik ben eigenlijk een verhalenverteller met eten.”

Niet alleen de visuele vondsten en begeleidende teksten zijn sterk, maar ook de props op de achtergrond verdienen aandacht. Let op de Guevara-style posters in het restaurant. Tijd voor Sjef-merchandise Remia! Alhoewel: het zijn de laatste tijd vooral herhalingen van eerder gemaakte spotjes. Misschien is het momentum al voorbij.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.