UA-118352680-1

Lekker potje nostalgie

Van welke generatie moet je zijn om de Jerry Springer Show nog te herinneren? De rellen die Jerry Springer sinds de jaren negentig op TV bracht worden nu herhaald voor Chicken Tonight. De buurvrouw bereid de Hawaï-versie met ananas en tofu in plaats van kip, en dat is net zo lekker!

Het reclamebureau Alfred International maakte deze commercial voor de Zwanenberg Food Group om Chicken Tonight ook aan vegetariërs te slijten. Er is een korte versie voor TV en een langere voor Youtube.

Zwanenberg is een bekende naam in de Unilever familie van bedrijven, wie kent De Mannen van Zwan niet meer? Die naam is in 1996 verkocht aan de vleeswarenfabriek Van der Laan. In 2018 kwam ook de fabriek in Oss in handen van het bedrijf, waardoor de rookworsten weer met het merk Zwan verenigd konden worden. Zwanenburg maakt ook sauzen en soepen voor diverse merken. In 2019 werd het merk Chicken Tonight overgeheveld. De omzet is meer dan een half miljard euro. En de familie Van der Laan staat nog steeds aan het roer.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.