UA-118352680-1

Büffel Billies

Het vlees is afkomstig van buffelstieren die vrij rondlopen langs de Amalfikust in Italië of in de rivierdelta van de Rio Parana in Argentinië. Deze stiertjes zijn overbodig, want het zijn de broers van de koeien die melk geven waar Mozzarella van gemaakt wordt. Zachtaardige runderen, zo worden ze op de website van Büffel Bill beschreven. Zoetsappig in de weide, smeltend op de tong.

buffelvleesIn Nederland zeggen we Buffalo Bill, maar we gunnen de Duitsers hun eigen nasynchronisatie. De webslager is een Duitse startup, sinds 2016 gevestigd bij de Bodemzee. De webshop van Büffel Bill werft nu ook in Nederland, en de vertaling is zo te zien robo-copy. Straks praten we allemaal Germanikaans. En eten we Bradwoorst, Roulade en Biltong. Vooral de omzetting van Bratwurst is in niemandsland blijven steken. Zou dat expres zo gedaan zijn? Er lijkt een langzame herwaardering van het Duits op gang te zijn gekomen. In Nederland hadden we af-en-toe een opleving. Destijds met Nina Hagen en Nena met d’r Luftballonnen al. Later met Rammstein die het Duits zo lekker over de betonbahn laat rollen. Of Haus am See.

Is Büffel Bill de über van biefstuk?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

zestien − 15 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/wp-includes/functions.php:5279) in /www/wp-content/plugins/wp-fastest-cache/inc/cache.php on line 384 Büffel Billies » Zakenkrant UA-118352680-1

Büffel Billies

Het vlees is afkomstig van buffelstieren die vrij rondlopen langs de Amalfikust in Italië of in de rivierdelta van de Rio Parana in Argentinië. Deze stiertjes zijn overbodig, want het zijn de broers van de koeien die melk geven waar Mozzarella van gemaakt wordt. Zachtaardige runderen, zo worden ze op de website van Büffel Bill beschreven. Zoetsappig in de weide, smeltend op de tong.

buffelvleesIn Nederland zeggen we Buffalo Bill, maar we gunnen de Duitsers hun eigen nasynchronisatie. De webslager is een Duitse startup, sinds 2016 gevestigd bij de Bodemzee. De webshop van Büffel Bill werft nu ook in Nederland, en de vertaling is zo te zien robo-copy. Straks praten we allemaal Germanikaans. En eten we Bradwoorst, Roulade en Biltong. Vooral de omzetting van Bratwurst is in niemandsland blijven steken. Zou dat expres zo gedaan zijn? Er lijkt een langzame herwaardering van het Duits op gang te zijn gekomen. In Nederland hadden we af-en-toe een opleving. Destijds met Nina Hagen en Nena met d’r Luftballonnen al. Later met Rammstein die het Duits zo lekker over de betonbahn laat rollen. Of Haus am See.

Is Büffel Bill de über van biefstuk?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

zestien − 15 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.