UA-118352680-1

Buy Less

De tekst in beeld zegt Buy Better, Wear Longer. Maar de voice-over zegt duidelijk Buy Less. Beide varianten zijn opmerkelijk, want Levi Straus brengt zo de boodschap onder de aandacht dat we niet elk seizoen onze garderobe hoeven aan te vullen. Wellicht kunnen we het kwaliteitsbesef van onze voorouders weer in ere herstellen, en kleding kopen die langer mee gaat.

Het is nog maar een paar generaties geleden dat een net pak, de zondagse schoenen en de overjas van vader erfstukken waren. Nu vervangen we onze kleren elk seizoen en gaat het meubilair ook geen leven lang meer mee. Levi Straus wil dat oude kwaliteitsbewustzijn nieuw leven inblazen. “Uiteindelijk is Levi’s denim bedoeld om generaties lang gedragen te worden, niet seizoenen lang,” zegt Jennifer Sey, brand president bij het kledingbedrijf.

https://www.youtube.com/watch?v=M7ZBIcUz-lE&feature=youtu.be

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.