UA-118352680-1

Mycha Ibiza

Veel vakantiegangers op Ibiza brengen een bezoekje aan de Hippy Market bij hotel Punta Arabi in Es Canar. Op deze markt worden tassen, kleren, sieraden, lampen en talloze andere artikelen verkocht. Dat waren aanvankelijk in de jaren zeventig vaak handgemaakte zaken, maar in de 21e eeuw zijn veel traders afhankelijk van slimme inkoop. Dat betekent niet dat het aanbod aan karakter verliest. Uit de hele wereld worden producten aangevoerd die passen bij de hippy lifestyle, en de kopers zijn kritisch genoeg om zich geen rotzooi te laten aansmeren.

Die hippiemarkt komt in gedachten als het aanbod van Mycha Ibiza bekeken wordt. Mycha is een bestaande persoon die graag op Ibiza verblijft. Ze verkoopt onder andere jute, leren en canvas tassen (de laatsten gemaakt van oude legertenten) en kikoy strandlakens. Kikoy is geen merk, maar een lap geweven katoen die in landen als Zambia en Nigeria gedragen wordt als kledingstuk.

Bij Micha kunnen we ook terecht voor Take a Towel hamamdoeken. Opvallend zijn de verpakkingen: grafisch fraai versierde dozen en kokers. De leverancier kijkt zo met een schuin oog naar andere retailers, die deze producten kunnen inkopen bij groothandel Nukag. De kokers zien er goed uit op het schap en de dozen zijn van een formaat dat door de brievenbus past, ideaal voor webshops.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twee + 17 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/wp-includes/functions.php:5279) in /www/wp-content/plugins/wp-fastest-cache/inc/cache.php on line 384 Mycha Ibiza » Zakenkrant UA-118352680-1

Mycha Ibiza

Veel vakantiegangers op Ibiza brengen een bezoekje aan de Hippy Market bij hotel Punta Arabi in Es Canar. Op deze markt worden tassen, kleren, sieraden, lampen en talloze andere artikelen verkocht. Dat waren aanvankelijk in de jaren zeventig vaak handgemaakte zaken, maar in de 21e eeuw zijn veel traders afhankelijk van slimme inkoop. Dat betekent niet dat het aanbod aan karakter verliest. Uit de hele wereld worden producten aangevoerd die passen bij de hippy lifestyle, en de kopers zijn kritisch genoeg om zich geen rotzooi te laten aansmeren.

Die hippiemarkt komt in gedachten als het aanbod van Mycha Ibiza bekeken wordt. Mycha is een bestaande persoon die graag op Ibiza verblijft. Ze verkoopt onder andere jute, leren en canvas tassen (de laatsten gemaakt van oude legertenten) en kikoy strandlakens. Kikoy is geen merk, maar een lap geweven katoen die in landen als Zambia en Nigeria gedragen wordt als kledingstuk.

Bij Micha kunnen we ook terecht voor Take a Towel hamamdoeken. Opvallend zijn de verpakkingen: grafisch fraai versierde dozen en kokers. De leverancier kijkt zo met een schuin oog naar andere retailers, die deze producten kunnen inkopen bij groothandel Nukag. De kokers zien er goed uit op het schap en de dozen zijn van een formaat dat door de brievenbus past, ideaal voor webshops.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twee + 17 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.