UA-118352680-1

Brad Pitt met melksnor

George Clooney was geen toevallige keuze als ambassadeur voor Nespresso. Clooney is waarschijnlijk één van de meest aantrekkelijke mannen van het witte doek, maar dan wel eentje waar je als man moeiteloos een biertje of glas wijn zou drinken. Clooney heeft iets met Italië. Hij bezit een villa aan het Comomeer. En hij is suave, dat past bij espresso.

Maar toen kwam Brad Pitt. Leeftijdgenoot van Clooney, maar een tikkeltje ruiger. Die wordt nu door De’Longhi ingezet als ambassadeur van het Perfetto-systeem. Perfetto gebruikt geen cups. Je doet er bonen en water in, dan maakt de machine er een kopje espresso van. Iets minder kant-en-klaar. Een tikkeltje ruiger dus.

In de eerste commercial zien we Pitt op zijn motor. Dat is niet subtiel. Dat is ronduit ruig. Wedden dat hij een grote cappucino drinkt. Ik heb het even gecheckt en inderdaad: hij drukt op cappucino. En kijkt ons met een schuimende melksnor aan. Het is een glimlach naar zijn vriend Clooney!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.