UA-118352680-1

Vlaai Away

Waar kun je bezorgvlaai bestellen?

CocktailgebakBroekmans: Een Limburgse bakker die vanuit Venlo in heel Nederland bezorgt. Limburgse vlaaien in vier klassieke smaken voor € 13-. Kijk ook eens naar het Christoffeltaartje en de cocktailgebakjes.

 

stroopwafelbavaroisBakker Bart: Deze landelijke franchiseketen heeft een taartenbezorgdienst waar zowel hele taarten (vanaf € 22,50) als punten besteld kunnen worden. Bezorging kost wat maar is gratis wanneer je meer dan € 25- bestelt. Aanraders zijn stroopwafel-bavarois taart en de rainbow cake, vanwege hun good looks. Bakker Bart bezorgt ook traktatie-boxen en verras-ontbijtjes. Bij grotere orders is het wel verstandig een dag eerder te bestellen.

 

Opa's Vlaai met kersen

Supervlaai: Bij deze samenwerkende taartwinkeliers bestel je een klassieke kruimelvlaai (€ 10,95) of een bijzondere Opa’s Kersenvlaai (€ 16,75). Tikje goedkoper dan Bakker Bart. Wel even checken waar ze zoal bezorgen.

 

Smiley CakeGefelicitaart: De vlaaiprijs varieert tussen € 11,95 en € 17,95. Ze hebben hier ook kindergebak, layer cakes en vegan assortiment. Of een smiley cake! Bezorging vanuit de centrale bakkerij in Amsterdam met eigen busjes.

 

StroopwafelvlaaiMultivlaai: Bekend afhaaladres, maar ook thuisbezorgd. Klassiekers als kersenvlaai en abrikozenvlaai zijn te koop voor € 9,29 en dan gaat de prijs snel omhoog. Veel keuze. Ook minivlaaitjes, macarons en Amerikaanse taarten.

 

Taartbrigade: De zoete jongens van Bakkersbrigade in Amsterdam, een bakkerij die mikt op winkelketens, horeca, zorg en cateraars. Kersen-, abrikozen- en appelkruimelvlaai vanaf € 11,50 (ex BTW). Bezorgt met eigen koelwagens. Ook petit-fours en mini-muffins.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.