UA-118352680-1

Media Meligheid

Wij hadden ook zo’n afzeikclubje in de beginjaren van de middelbare school. Melige humor leeft nog volop voort bij het tv-programma Media Inside. Meedogenloze borrelnootjeslol voor gymnasten. “Mam mag ik vanavond weer bij Marcel blijven slapen?” Veel gegiechel en een vleugje venijn, gegarandeerd goed voor eindeloos jongensjolijt.

Gijs Groenteman over de soms wat lastig te volgen Margriet van de Linden in het nieuwe seizoen van M: “Nu moet ik zeggen dat Margriet ook ook altijd wel een beetje moeite heeft met ja, zinnen te formuleren die ik in elk geval wel kan begrijpen. Laten we even één willekeurig voorbeeldje uit haar show van afgelopen week, waarin ze het had met uh, met, met popartiesten over de naderende coronomaatregelen…”

In een serie avondvullende voorstellingen met als titel De Pannenkoekcaravan doen Gijs Groenteman en Marcel van Rosmalen deze maanden bovendien verslag van hun recente avonturen in het food truck circuit. In eigen woorden: De Pannekoekencaravan is een poedersuikerzoete theateravond over vriendschap, ambitie en hoop. Je kan het ook cynihilisme noemen. Meligheid als multimedia-format!

Zie ook Mediacourant over de wekelijkse ophef.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.