UA-118352680-1

Pizza voor het bitteruurtje

Pizza met frikandel, pizza met Nutella: volgens mijn Italiaanse restaurateur vinden Italiaanse studenten zelfs patat op hun pizza erg lekker. Dan zijn de pizzabitterballen van Dr Oetker ook geen culinaire misstand. Of toch wel?

Het lijkt een typisch Nederlands product. De pizzabitterballen zijn verkrijgbaar in de smaken Margherita en Salami. Je kan ze ook zelf bereiden met de aanwijzingen van Laura’s Bakery. Dr Oetker heeft echter een hilarisch spotje laten maken van een Nederlander die achtervolgd wordt door Italianen die het gesol met hun cultuurgoed niet langer tolereren.

De humor doet denken aan eerdere commercials die gemaakt zijn door Being There in Amsterdam. Goed bedacht en strak uitgevoerd. Kijk naar Claim the Oven en zie dat een goed idee soms in een rare uithoek gevonden wordt. Klasse!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.