UA-118352680-1

Annedam

Wat is Annedam? Annedam is het ongewenste kind van Dolle Mina en Amazon.com. Een webwinkel van Zaichenko Edtech Limited in Hongkong die Chinese ramsh verkoopt met kunstmatige promoprietpraat.

Annedam is ontstaan als ode aan alle vrouwen, geschapen door vrouwen zelf. Onze kernfilosofie is simpel: ware schoonheid vind je in de kunst van zelfexpressie en zelfliefde.

Wie schrijft zoiets? Is deze tekst bedacht in Hongkong en vervolgens vertaald door een artificial translator? Is het kunstmatige kopij? Of hebben ze een lokale influencer aan het werk gezet?

Er liggen negen producten in de winkel. Zeven vage kledingstukken, een wimperkrultang en Anne Goud Creme. Op de verpakking van deze antirimpelcreme staat FivFivGo. Maar aanleiding om deze webwinkel te bezoeken was een Instagram-reclame voor een bijzonder effectieve anitimuggenlamp. Het is de gebruikelijke nep: nep-aanbevelingen, nep-recensies en nep-informatie.De LightGuard lamp (voor een euro of zes te koop bij AliExpress) zou uitgevonden zijn door een bijklussende boer uit de Flevopolder. Let ook op de tropische stranden!

Er is een bedrijf Zaichenko in Oekraïne dat software bouwt.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.