UA-118352680-1

smart export marketing

Folklore speelt een rol in marketing. Nederland is molens, kaas en klompen, maar Nederland verkoopt ook tal van slimme producten en diensten. Smart export marketers maken daarom gebruik van smart event marketing, op belangrijke beurzen in het buitenland en evenementen in de periferie.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland organiseert komend najaar samen met de Nederlandse Export Combinatie (NEC) een workshop op drie locaties voor startende exporteurs uit het MKB: Amersfoort (2 oktober), Eindhoven (6 november) en Zwolle (13 december). Een nuttige aanvulling op onze basistraining voor smart event marketers die willen deelnemen aan buitenlandse beurzen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.