UA-118352680-1

Bakkie doen?

In de Nederlandse horeca steekt de koffie van Douwe Egberts met kop en schouders boven andere merken uit, met een distributie-aandeel van bijna twintig procent. De koploper wordt gevolgd door een peloton van kleinere merken, elk goed voor drie tot vier procent. Opvallend: deze volgers hebben elk een provinciaal zwaartepunt.

Lavazza (4,0%) = Noord-Holland
Smit & Dorlas (3,6%) = Utrecht
Peeze (3,2%) = Gelderland
Mocca d’Or (2,9%) = Zeeland
Segafredo (3,8%) = Groningen
Beukenhorst = Overijssel & Drenthe

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twee × twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/wp-includes/functions.php:5279) in /www/wp-content/plugins/wp-fastest-cache/inc/cache.php on line 384 Bakkie doen? » Zakenkrant UA-118352680-1

Bakkie doen?

In de Nederlandse horeca steekt de koffie van Douwe Egberts met kop en schouders boven andere merken uit, met een distributie-aandeel van bijna twintig procent. De koploper wordt gevolgd door een peloton van kleinere merken, elk goed voor drie tot vier procent. Opvallend: deze volgers hebben elk een provinciaal zwaartepunt.

Lavazza (4,0%) = Noord-Holland
Smit & Dorlas (3,6%) = Utrecht
Peeze (3,2%) = Gelderland
Mocca d’Or (2,9%) = Zeeland
Segafredo (3,8%) = Groningen
Beukenhorst = Overijssel & Drenthe

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twee × twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.