UA-118352680-1

Beschaving

dwarschavenHoe schaaft men kaas? Er zijn kennelijk lengteschavers en dwarsschavers. Dat is bij een punt (gesneden uit een ronde kaas) makkelijker te bepalen dan bij een blok (gesneden uit een rechthoekige kaas). Milner toont op televisie twee voorbeelden van dwarsschavers. Op de verpakking wordt zelfs scheefschaven bevorderd.

Boycotten dat merk!

Eerst zien we een schuinschaver in een keukenomgeving thuis. Daarna toont Milner een dwarsschaver in een kaaswinkel. Dat oogt nog redelijk bij een nieuw stuk kaas, maar stel je voor hoe die kaas eruit ziet als opeenvolgende huisgenoten hun portie geschaafd hebben.

Korst alom!

Uniekaas reageert door te demonstreren hoe het wel moet. Vader en dochter die netjes de kaasschaafmethode toepassen. Of misschien is het wel de oppas. Een oom. Een andere kaaskop. Welkom in de beschaving.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.